MYGARDEN - pihasuunnittelija apunasi

pihasuunnittelua ajasta ja paikasta riippumatta

Jos verhojen takana odottaa lohduton pihanäkymä, etkä oikein tiedä mistä aloittaa, tilaa pihasuunnitelma kätevästi nettipakettina ja saat apua pihasi suunnitteluun nopeasti ja helposti suoraan kotikoneelta. Olipa pihasi sitten ihka uusi tai uudistamista kaipaava vanha piha, MyGarden - nettipaketilla ehdit vielä loihtia pihastasi vehreän keitaan kesäksi. Palvelu soveltuu alle 1500m2 tasamaatonteille, joista on saatavilla asemakaavapiirros tai pihan mittatarkka pohjakuva. Ammattilaisen laatiman pihasuunnitelman avulla tiedät mitä olet tekemässä eikä sinun tarvitse juosta siirtelemässä kasvejasi ympäri pihaa vuodesta toiseen. Voit myös halutessasi jakaa toteutuksen osiin tai teettää pihasi kerralla valmiiksi.

Tukea pihasi omatoimiseen suunnitteluun

OLETKO JUMISSA IDEOIDESI KANSSA?

Oman puutarhan suunnittelu on ihanan luovaa. Pääset toteuttamaan itseäsi ja seuraamaan kuinka ideoistasi muodostuu lopulta kaunis kotipiha. Joskus voi kuitenkin tulla eteen asioita, joita ei yksin saa ratkaistua. Voit löytää itsesi tilanteesta, jossa sinulla on paljon ideoita, mutta silti jotain puuttuu, ehkä kokonaisuuden hahmottaminen tuntuu haastavalta tai olet jumissa ajatustesi kanssa. Tällöin tarvitset jonkun auttamaan sinua, jotta pääset pihaprojektissasi eteenpäin. Tälläisissä pulmatilanteissa saat apua nopeasti ja vaivattomasti suoraan kotikoneeltasi. Käymme ideasi ja ajatuksesi yhdessä läpi, saat ammattilaisen näkemyksen suunnitelmiisi ja ideoita kuinka voit kehittää piha-aluettasi eteenpäin. Saat ratkaisun myös yksittäisiin ongelmakohtiin pihallasi nopeasti ja helposti.

NÄIN HELPPOA SE ON:

1


Kerro meille pihapulmasi

Lähetä meille tarjouspyyntölomake, jossa kerrot muutamia lisätietoja suunnittelutarpeestasi ja suunniteltavasta alueesta. Saat paluuviestinä suunnittelutarjouksen. Mitä enemmän meillä on tietoa, sitä tarkemman tarjouksen voimme antaa. Jos olet epävarma mikä suunnittelutaso soveltuisi tarpeisiisi parhaiten, älä huoli, tarjoamaan sinulle antamiesi tietojen pohjalta sopivaa vaihtoehtoa.

2


Mitä toivoisit pihaltasi?

Lähetämme sinulle kyselylomakkeen täytettäväksi, jossa pystyt listaamaan kaikki asiat joita toivoisit ja et toivoisi suunnittelulta. Lähetämme myös linkin kattavaan ideagalleriaan, joka auttaa sinua hahmottamaan paremmin toiveitasi ja ajatuksiasi tulevasta pihasta. Pyydämme sinua liittämään mukaan myös muutamia valokuvia kohteen nykytilasta sekä tontin pohjakuvan / asemakaavapiirroksen.

3


Kuuntelemme sinua projektin aikana

Hyväksyttyäsi tarjouksen veloitamme 50% suunnitteluhinnasta ennen suunnittelutyöhön ryhtymistä. Kun olet toimittanut meille kaiken tarvittavan materiaalin, aloitamme suunnitteluprojektin laatimalla sinulle luonnostasoisen suunnitelman antamiesi lähtötietojen perusteella. Luonnossuunnitelma lähetetään sinulle kommentoitavaksi noin 2-3 viikon kuluessa suunnittelun aloituksesta.

4


Saat suunnitelman nopeasti käyttöösi

Kommenttiesi jälkeen viimeistelemme suunnitelman suunnittelutilauksesi mukaisen paketin sisältämillä suunnitelmilla, esim. pihan kiveys- ja/tai vihersuunnitelmalla sekä valaistusluonnoksella. Valmis suunnitelma toimitetaan sinulle .pdf-tiedostona. Pääset nopeasti ja vaivattomasti toteuttamaan unelmiesi pihaa joko omatoimisesti tai viherurakoitsijoiden avustuksella.

TARJOUSPYYNTÖ

Kerro alla olevalla lomakkeella lisätietoja suunnittelutarpeestasi ja suunniteltavasta alueesta. Saat paluuviestinä yksilöllisen suunnittelutarjouksen.

Raikas skandinaavinen ilme

modernin kodikas tunnelma