Pihaneuvonta

HENKILÖKOHTAISTA OPASTUSTA JA APUA IDEOINTIIN

Pihaneuvontakäynnillä saat neuvoja ja suunnitteluvinkkejä pihaprojektisi eteenpäin viemiseen, ideoita pihan ongelmakohtien ratkaisemiseen ja tarvittaessa hoito-ohjeita pihasi kasvillisuuden hoitoon. Pihaneuvontakäynnillä kartoitamme myös tarpeesi pihasuunnittelulle ja laadimme käynnin aikana kerättyjen tietojen pohjalta sinulle yksilöllisen pihasuunnittelutarjouksen. Pihaneuvonta palvelee sinua silloin, kun kaipaat viheralan ammattilaisen näkemystä pihasi kunnostamiseen, ideoita uudistamiseen tai apua pienempien pihapulmien ratkaisemiseen. Voit halutessasi tilata myös ammattitaitoisen puutarhurin opastamaan sinua pihasi kasvillisuuden hoidossa, esimerkiksi pihasi puiden ja pensaiden oikeaoppisessa leikkaamisessa.

ENSIASKEL KOHTI PIHASUUNNITELMAA

LISÄPALVELUISTA TUKEA ITSENÄISEEN PIHASUUNNITTELUUN

Pihakäynnistä on hyvä lähteä liikkeelle myös silloin, kun ei ole varmuutta minkä tasoinen pihasuunnitelma palvelisi tarpeitanne parhaiten tai kuinka pihaprojektissa kannattaisi edetä. Pihakäynnin pohjalta laadimme teille yksilöllisen ja sopivan suunnittelutarjouksen. Konsultointikäynnin hinta hyvitetään mahdollisen suunnittelutilauksen yhteydessä. Pihakäynti sopii sekä kunnostettaviin kohteisiin että uudiskohteen piha-alueille. Mikäli haluat suunnitella itse pihasi, voit täydentää pihaneuvontakäyntiä suunnitteluasi helpottavilla lisäpalveluilla. Mittatarkka tietokoneella piirretty pohjakuva pihastasi, säilytettävästä kasvillisuudesta ja olemassa olevista rakenteista helpottaa sinua hahmottamaan oman pihasi suunnittelua. Olemassa olevan kasvillisuuden inventointi ja kirjallinen hoitosuunnitelma auttavat sinua hoitotoimenpiteissäsi ja uuden kasvillisuuden suunnittelussa, kun tiedät mitkä kasvit viihtyvät pihasi eri osissa.


AMMATTILAISEN VINKKEJÄ PIHAPROJEKTIN ERI VAIHEISIIN

Suunnittelu-apu

Suunnittelukonsultaatio koostuu paikan päällä tehtävästä pihakäynnistä, jonka aikana tutustumme pihaanne, sen ympäristöön ja teihin. Käynnin aikana käymme läpi toiveitanne ja annamme ideoita niiden toteuttamiseen. Käyntiä on mahdollista täydentää myös lisätyönä työstettävällä suunnittelukoosteella, joka sisältää käsivaraisen raakaluonnoksen koosteselittein sekä ideakuvia ja materiaalivaihtoehtoja (pyydä tarjous).
Hinta: 285€ - 850€ (sis.alv).

Nettikonsultaatio

Joustava nettikonsultaatio tarjoaa vinkkejä pienempiin pihapulmiin ja tukea omatoimiseen pihasuunnitteluun helposti ja nopeasti. Tarvitsemme sinulta tontin asemapiirroksen/pohjakuvan ja tuoreita valokuvia suunniteltavasta alueesta. Paketti sisältää käsivaraisen raakaluonnoksen (2D) sekä tarpeitasi vastaavaksi räätälöitävät lisäosat esim. kasviluettelon, istutussuunnitelman, kiveyssuunnitelman tmv.
Hinta: 372€ - 850€ (sis.alv).

Viherkonsultaatio

Viherkonsultaatio palvelee sinua silloin kun kaipaat apua pihasi kasvillisuuden valinnassa tai kaipaat vinkkejä olemassa olevan kasvillisuuden hoidossa. Paketti sisältää tunnin mittaisen pihakäynnin lisäksi kirjallisen kasvilistan suosittelemistamme kasveista sekä kirjallisen hoitosuunnitelman olemassa olevalle kasvillisuudelle. Viherkonsultaatio on oiva apu myös mm. taloyhtiön talkoisiin.
Hinta: 372€ - 850€ (sis.alv).

Urakointikonsultaatio

Piharakentamisessa voi tulla eteen asioita, joihin kaipaat ammattilaisen vinkkejä. Olemme tukenasi myös pihaprojektisi eri vaiheissa, joten voit hyödyntää pihaneuvontaa sitä mukaa kun etenet pihanrakentamisprojektissasi. Urakointikonsultaatio on nopea apu silloin jos piharakentamisen yhteydessä eteen tulee ongelmia joihin kaipaat suunnittelijan näkemystä tai vaihtoehtoisia toteutusideoita.
Hinta: 285€ (sis.alv) / 1h.


Raikas skandinaavinen ilme

modernin kodikas tunnelma