PUUTARHURIPALVELU

AMMATTITAIDOLLA SUORITETTUJA VIHERTÖITÄ

Puutarhuripalvelumme palvelee sinua pihan hoidossa ja rakentamisessa silloin kun oma aikasi ja taitosi eivät riitä pihan hoitoon. Autamme iäkkäitä puutarhanhoidon raskaissa töissä tai pidämme puutarhan kunnossa sinun lomaillessasi. Palvelu joustaa asiakkaan tarpeiden mukaan. Voit hyödyntää palvelua myös juhlien järjestelyssä ja tilata pihallesi viherstailauksen. Puutarhurin suorittamiin hoitotöihin lukeutuu muun muassa pensaiden ja puiden hoitoleikkaukset sekä pensasaitojen trimmaus, nurmen istutus, hoito ja lannoitus, siirtonurmen asennus, puutarhan kevät-, kesä- ja syyslannoitukset, istutusten hoitotyöt ja lannoitukset, erilliset istutustyöt, kesäkukkaistutukset sekä pihan siistiminen ja stailaus juhlia tai asunnon myyntiä varten.

Puutarhurimme palvelee sinua:

PUUTARHAN HOITOTYÖT

Usein on tarvetta tilapäiselle avulle pihan hoidossa. Kitkemme rikkaruohot puolestasi, siistimme ja hoitoleikkaamme pihasi pensaat ja puut sekä autamme sinua pihasi kevät-, kesä- ja syystöissä. Muistathan myös, että pihan ja puutarhan hoitotyöt ovat verotuksessa kotitalousvähennyskelpoisia.

UUDEN PIHAN HOITOTYÖT

Hoito on erityisen tärkeää vastavalmistuneelle puutarhalle ja juuri istutetuille taimille. Jos välttämätön hoito laiminlyödään alkuvaiheessa, saattavat kasvit kuolla ja perustamiseen käytetyt rahat mennä hukkaan. Ammattilaisen suorittama hoito antaa parhaat lähtökohdat uuden pihasi kasveille.

SIIRTONURMELLA PIHA VIHERTÄMÄÄN

Haaveiletko kauniista rikkatuohottomasta nurmesta, mutta pihalla on vain musta multakenttä? Sinun ei tarvitse odottaa koko kesää nurmen kasvamista, vaan pääset nauttimaan pehmeästä ja kauniista nurmesta heti. Meiltä saat sen valmiiksi asennettuna helposti ja vaivattomasti.

PENSASAITOJEN TRIMMAUS

Ammattitaitoisen puutarhurin suorittama pensasaitojen koneellinen trimmaus on nopeaa ja jättää kauniin moitteettoman työnjäljen. Koneellisella trimmauksella pensasaidasta saadaan selkeä ja linjakas. Trimmaus on mahdollista suorittaa 1-3 kertaa kasvukauden aikana riippuen pensaslajista.

PIHAN IHANA VIHERSTAILAUS

​Mitä tehdä, kun puutarhan pitäisi olla parhaimmillaan ja aikaa on pari viikkoa? Viherstailaus auttaa. Kohennamme pienillä muutoksilla pihasi ilmettä nopeasti ja siistimme hoitamattomat alueet. Piristämällä yleisnäkymää saamme arkisen ilmeen juhlavaksi ja pation paraatikuntoon hetkessä.

UUTTA ILMETTÄ KAUSIKUKILLA

Ruukkuistutukset tuovat väriä ja ilmettä kodin sisääntuloon, parvekkeelle, terassille ja puutarhaan. Vuodenajan mukaan vaihtuvat kausikukkaistutukset luovat pihallesi helposti uuden sesonkiin sopivan ilmeen. Meiltä saat niin kausikukkien istutussuunnitelmat kuin valmiit ruukkuistutuksetkin.

HOITOSOPIMUKSELLA HELPOTUSTA ARKEEN

Puutarhuripalvelun kautta on mahdollista tilata myös vihertyöt kattava hoitosopimus pihallesi. Tällöin saat pihastasi hoitovapaan ja voit keskittyä vain nauttimaan hyvin hoidetusta piha-alueestasi.Palvelukokonaisuudestamme löytyy myös taloyhtiöille räätälöidyt palvelupaketit.

PUUTARHURI APUNA LOMAILLESSASI

Voit tilata lomapuutarhurin hoitamaan puutarhaasi lomasi ajaksi, jolloin voit palata kukoistavan puutarhan ääreen lomasi jälkeen! Puutarhuripalvelu räätälöidään aina yksilöllisesti asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan, joten voit itse määrittää pihasi hoitotehtävät ja hoitotason.


Raikas skandinaavinen ilme

modernin kodikas tunnelma