Casa Cara - boutique hotel

Pinjapuiden kevyessä varjossa voi päivittäiset kiireet jäädä taakse ja loman rauha ottaa vallan. Puutarhan jokaiseen yksityiskohtaan on kiinnitetty erityistä huomiota, varmistaen, että vieraat voivat täysin upottautua aistillisesti rauhoittavaan ja visuaalisesti kauniiseen ympäristöön. Saapuessaan vieraat ohjataan tervetulodrinkeille kauniille sisäpihalle, josta löytyvät allasbaari, viihtyisät oleskelutilat ja uima-allas.

01.

Hotellin sisäpiha suunniteltiin huolellisesti tarjoamaan vieraille mahdollisuuden nauttia rauhallisesta ilmapiiristä. Pinjamännyt tuovat maisemaan luonnollisen tunnelman ja suojaa auringon paahteelta. Keskeiselle paikalle sisäpihalla sijoitettu uima-allas, kutsuu virkistäytymään lämpimänä päivänä, ja sitä ympäröivät aurinkotuolit tarjoavat täydellisen paikan rentoutumiseen ja lomanautinnoille. Uima-allas voidaan peittää liukuvalla terassikannella, jolloin se muuntuu ravintolan terassitilaksi. Sisäpihan joustavuus mahdollistaa erilaisten toimintojen sujuvuuden ja erityyppisten tapahtumien järjestämisen.

Sisäpihan materiaalivalinnat ovat hillittyjä ja yksinkertaisia. Betonipinta yhdistettynä kastanjapuusta valmistettuihin terasseihin luo modernin ja selkeälinjaisen ilmeen. Hento pergolarakenne toimii sisäpihan kehystäjänä, luoden paikkaan ainutlaatuisen tunnelman. Varusteet ja kalusteet on valittu harkiten, jotta ne istuvat saumattomasti sisäpihan tyyliin ja täydentävät ympäristöä. Ne ovat minimalistisia ja moderneja, kuten sisäpiha kokonaisuudessaan, ja täydentävät kauniisti sen ilmettä.

 • Kohde

  Hotellipiha Espanjassa

 • Suunnittelualueen koko

  n.600m2

 • Erityistä

  Modernit materiaalivalinnat, pihan muunneltavuus

 • Suunnittelija

  Suvi Tuokko-Harmoinen, 2023