Pihasuunnittelu

Omaleimaisia ja esteettisesti korkeatasoisia ulkotiloja

Toimiva ulkotila rakentuu eri toiminnallisuuksista, joiden ratkaisut sopivat asiakkaan omiin elintapoihin ja tyyliin. Pihasuunnittelu -palvelujen kautta pystyt kokoamaan sinun tarpeillesi sopivan pihasuunnittelupaketin. Laadimme pihasuunnitelmia luonnostasoisista pihasuunnitelmista täydellisiin toteutussuunnitelmiin riippuen asiakkaan yksilöllisestä suunnittelutarpeesta. Pihasuunnitelmia voidaan tehdä myös osasuunnitelmina, jolloin keskitytään pihan tiettyyn osaan, johon erityisesti kaivataan muutosta. Tällaisia voi olla esimerkiksi pihan sisäänkäynti, terassialue, kesäkeittiö ja hyötypuutarha tai yksittäiset istutusalueet ja perennapenkit. Kaikkiin pihasuunnitelupaketteihimme sisältyy lähtötietojen kartoitus, pihan yleisilmeen ideointi, tilajaottelu ja muotoilu, toimintojen sijoittelu, kasvillisuus- ja pintamateriaaliehdotukset sekä pihan pohjakuva (2D).

YKSILÖLLISESTI RÄÄTÄLÖITÄVIÄ SUUNNITTELUPAKETTEJA

Idea Piha

Idea Piha - suunnittelupaketti palvelee sinua silloin kun kaipaat ammattilaisen näkemystä pihasi kunnostamiseen, ideoita uudistamiseen tai apua pienempien pihapulmien ratkaisemiseen. Paketti soveltuu hyvin myös omatoimisen pihasuunnittelun tukena käytettäväksi. Paketti sisältää pihan lähtötietojen kartoittamisen ja ideatasoisen luonnossuunnitelma (2D).
Hinta: 1240€ - 2480€ (sis.alv)

Oma Piha

Oma Piha on kevyt suunnittelu-
vaihtoehto, joka sopii mm. omatoimiselle piharakentajalle ja uudiskohteen pihoille. Palvelu tarjoaa asiantuntijan näkemystä pihan yleisilmeen ideointiin, tilajaotteluun ja muotoiluun. Kokonaisuus sisältää kattavan lähtötietojen kartoittamisen, pihan yleistason jäsentelysuunnitelman (2D), 3D-havainnekuvia ja vihersuunnitelman.
Hinta: 2200€ - 4300€ (sis.alv)

Uniikki Piha

Uniikki Piha -suunnittelupaketti on oikea valinta kun haluat panostaa yksilölliseen ja korkealaatuiseen designiin. Palvelu tarjoaa uniikkeja erityisratkaisuja pihan yksilöllisen tyylin luomiseen ja suunnitteluratkaisujen muotoiluun. Kokonaisuus koostuu useammasta paikan päällä tehtävästä pihakäynnistä ja kattavasta 3D-animoidusta pihasuunnitelmasta.
Hinta: 2680€ - 6200€ (sis.alv)

Mökki Piha

Mökki Piha on vapaa-ajan asuntojen ulkotilojen suunnitteluun suunnattu palvelupaketti, joka huomioi mökkipihojen yksilölliset vaatimukset. Kokonaisuus koostuu kattavasta lähtötietojen kartoittamisesta, pihan yleistason jäsentelysuunnitelmasta (2D), 3D-havainnekuvista, vihersuunnitelmasta sekä mökkipihan maisemointisuunnitelmasta.
Hinta: 1860€ - 4960€ (sis.alv).


TUTUSTU SUUNNITTELEMIIMME PIHOIHIN

NÄIN SUUNNITTELUPROJEKTI ETENEE:

1


Kerro meille pihapulmasi

Jätä meille tarjouspyyntö, jossa kerrot muutamia tarkentavia lisätietoja suunnittelutarpeestasi, toiveistasi ja suunniteltavasta alueesta, kuten mm.tontin kooosta ja mahdollisista korkeuseroista. Voit liittää mukaan muutamia valokuvia kohteen nykytilasta sekä mahdollisen tontin pohjakuvan / asemakaavapiirroksen.

2


Valitse suunnittelutaso

Kertomasi lähtötietojen pohjalta pystymme tarjoamaan sinulle tarpeitasi vastaavaa suunnittelupakettia. Jos olet epävarma mikä suunnittelutaso soveltuisi tarpeisiisi parhaiten, voit edetä suunnittelussa myös vaiheittain eteenpäin. Palvelukokonaisuutemme on joustava ja räätälöitävissä tarpeitasi vastaavaksi haluamillasi lisäpalveluilla.

3


Tarvekartoitus ja kohdekäynti

Aloitamme suunnitteluprojektin kattavalla alkukartoituksella, jolloin kokoamme tarvittavat tiedot tontista ja toiveistanne suunnittelulle. Alkukartoitukseen sisältyy yleensä myös kohdekäynti, jolloin tutustumme tonttiinne ja keskustelemme ajatuksistanne/toiveistanne tarkemmin. Alkukartoitus on mahdollista toteuttaa myös joustavasti nettipakettina.

4


Helppo suunnitteluprosessi

Alkukartoituksen jälkeen siirrymme suunnittelun I-vaiheeseen, jossa piha luonnostellaan annettujen lähtötietojen pohjalta. Tämän jälkeen suunnitelma toimitetaan teille kommentoitavaksi. Kommenttienne jälkeen suunnitelma viimeistellään sovitun suunnittelupaketin mukaisilla II-vaiheen tarkentavilla suunnitelmilla ja luovutetaan käyttöönne.


TUTUSTU SUUNNITTELUPROJEKTEIHIMME

Raikas skandinaavinen ilme

modernin kodikas tunnelma