Pihasuunnittelu

Omaleimaisilla ja aikaa kestävillä suunnitteluratkaisuilla syntyy laadukas ulkotila, jossa yhdistyvät visuaalisuus ja toiminnallisuus.

Scroll down to Discover

PIHASI YKSILÖLLISEN DESIGNIN SUUNNITTELIJA

Toimiva ulkotila rakentuu eri toiminnallisuuksista, joiden ratkaisut sopivat asiakkaan omiin elintapoihin ja tyyliin.

01.

Pihasuunnitelman laatiminen on prosessi, jossa pihaan luodaan esteettisen ja toimivan muotokielen. Harkitut ja viimeistellyt pihasuunnitteluratkaisut takaavat, että pihasta tulee asiakkaan omaan tyyliin ja elintapoihin sopiva kokonaisuus. Tasapainoisilla mittasuhteilla, yksilöllisillä elementeillä ja harmonisella kasvillisuudella syntyy uniikki ulkotila, joka ankkuroi rakennukset ympäröivään maisemaan ja yhdistää sisä- ja ulkotilat käytännölliseksi ja visuaaliseksi kokonaisuudeksi.

Tutustu Portfoliooni

Suunnittelupaketit ja hinnasto

Pihasuunnitelmani ovat maisemallisesti eheitä kokonaisuuksia, jotka rakentuvat ympäröivän maiseman ja sinun toiveidesi ympärille. Palvelukokonaisuuksista voit räätälöidä juuri sinua parhaiten palvelevan kokonaisuuden.

02.

Suunnittelupaketti räätälöidään tarpeidesi mukaiseksi. Kauttani saat pihasuunnitelmia luonnostasoisista pihasuunnitelmista täydellisiin toteutussuunnitelmiin riippuen yksilöllisestä suunnittelutarpeestasi. Pihasuunnitelmia voidaan tehdä myös osasuunnitelmina, jolloin keskitytään pihan tiettyyn osaan, johon erityisesti kaivataan muutosta. Tällaisia voi olla esimerkiksi pihan sisäänkäynti, terassialue, kesäkeittiö ja hyötypuutarha tai yksittäiset istutusalueet ja perennapenkit. Kaikkiin pihasuunnitelupaketteihin sisältyy lähtötietojen kartoitus, pihan yleisilmeen ideointi, tilajaottelu ja muotoilu, toimintojen sijoittelu, kasvillisuus- ja pintamateriaaliehdotukset sekä pihan pohjakuva (2D).

Idea Piha

Idea Piha - suunnittelupaketti palvelee sinua silloin kun kaipaat ammattilaisen näkemystä pihasi kunnostamiseen, ideoita uudistamiseen tai apua pienempien pihapulmien ratkaisemiseen. Paketti soveltuu hyvin myös omatoimisen pihasuunnittelun tukena käytettäväksi. Paketti sisältää pihan lähtötietojen kartoittamisen ja ideatasoisen luonnossuunnitelma (2D).

Hinta : 1240€ - 1860€

Oma Piha

Oma Piha on kevyt suunnittelu-vaihtoehto, joka sopii mm. omatoimiselle piharakentajalle ja uudiskohteen pihoille. Palvelu tarjoaa asiantuntijan näkemystä pihan yleisilmeen ideointiin, tilajaotteluun ja muotoiluun. Kokonaisuus sisältää kattavan lähtötietojen kartoittamisen, pihan yleistason jäsentelysuunnitelman (2D), 3D-havainnekuvia yksityiskohdista sekä pintamateriaali- ja vihersuunnitelman.

Hinta : 2480€ - 3860€

Uniikki Piha

Uniikki Piha -suunnittelupaketti on oikea valinta kun haluat panostaa yksilölliseen ja korkealaatuiseen designiin. Palvelu tarjoaa uniikkeja erityisratkaisuja pihan yksilöllisen tyylin luomiseen ja suunnitteluratkaisujen muotoiluun. Kokonaisuus koostuu kattavasta 3D-animoidusta pihasuunnitelmasta.

Hinta : 3200€ - 5800€

SUUNNITTELUPROSESSI

Panostamme yksilölliseen ja asiakaslähtöiseen suunnitteluun, jonka tavoitteena on luoda pihasta toimiva ja asiakkaan omaan tyyliin sopiva kokonaisuus.

03.

Aloitamme suunnitteluprojektin kattavalla alkukartoituksella, jolloin kokoamme tarvittavat tiedot tontista ja toiveistanne suunnittelulle. Mikäli suunnittelukohteesta on saatavilla ajantasaiset kaavakuvat, alkukartoitus on mahdollista toteuttaa myös joustavasti nettipakettina tai riippuen suunnittelukohteesta ja toiveestanne, paikanpäällä tehtävänä kohdekäyntinä.

Alkukartoituksen jälkeen siirrymme suunnittelun I-vaiheeseen, jossa piha luonnostellaan annettujen lähtötietojen pohjalta. Tämän jälkeen suunnitelma toimitetaan teille kommentoitavaksi. Kommenttienne jälkeen suunnitelma viimeistellään sovitun suunnittelupaketin mukaisilla II-vaiheen tarkentavilla suunnitelmilla ja luovutetaan käyttöönne.

Pyydä tarjous

Garden Design Studio Green Idea

Finland | The Netherlands
studio@greenidea.fi

- Kun etsit yksilöllisiä suunnitteluratkaisuja pihallesi. -

Suvi Tuokko-Harmoinen

Maisemasuunnittelija, hortonomi
suvi.tuokko-harmoinen@greenidea.fi

Social

The Leafy Lounge -podcast

The Leafy Lounge avaa oven pihasuunnittelun ja ulkotilojen kauneuden saloihin. Tämä podcast tarjoaa ajankohtaista tietoa ja inspiroivia ideoita, joiden avulla voit saada enemmän iloa omasta ulkotilastasi.

Jaksot kuunneltavissa myös Spotify:n ja iTunesin kautta.